Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Trikolora: směs letniček na kvetoucí loučku, návod a tipy
24.01.2023
Trikolora: směs letniček na kvetoucí loučku, návod a tipy
Trikolora je ideální směs pro všechny, kdo hledají umírněnou barevnost s hřejivými akcenty. Jak název napovídá, základem jsou modré, bílé a červené kv... číst celé
Plzeňská květnice: návod a praktické zkušenosti
20.01.2023
Plzeňská květnice: návod a praktické zkušenosti
Plzeňská květnice je směs letniček, které rozzáří zahradu po celou sezónu. Milovat ji bude i hmyz, nabízí totiž 15 druhů letniček a kvete až do mrazů.... číst celé
Strakonická louka, návod a praktické zkušenosti
05.12.2022
Strakonická louka, návod a praktické zkušenosti
Strakonická louka je jednou z nejpopulárnějších letničkových směsí na trhu. A to zaslouženě! Bohatě kvete už zhruba šest týdnů od výsevu a vysokou nas... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky od Konipáska

Trikolora: směs letniček na kvetoucí loučku, návod a tipy
24.01.2023
Trikolora: směs letniček na kvetoucí loučku, návod a tipy
Trikolora je ideální směs pro všechny, kdo hledají umírněnou barevnost s hřejivými akcenty. Jak název napovídá, základem jsou modré, bílé a červené kv... číst celé
Plzeňská květnice: návod a praktické zkušenosti
20.01.2023
Plzeňská květnice: návod a praktické zkušenosti
Plzeňská květnice je směs letniček, které rozzáří zahradu po celou sezónu. Milovat ji bude i hmyz, nabízí totiž 15 druhů letniček a kvete až do mrazů.... číst celé
Strakonická louka, návod a praktické zkušenosti
05.12.2022
Strakonická louka, návod a praktické zkušenosti
Strakonická louka je jednou z nejpopulárnějších letničkových směsí na trhu. A to zaslouženě! Bohatě kvete už zhruba šest týdnů od výsevu a vysokou nas... číst celé
Množení rybízu řízkováním zvládne opravdu každý
17.09.2022
Množení rybízu řízkováním zvládne opravdu každý
Člověk nemusí být geniální pěstitel, aby si rozmnožil rybíz. Naopak je to disciplína i pro naprosté začátečníky. Poradím, jak na to. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Spřátelené weby

Dovolená v rozkvetlé zahradě
Chalupa U konipáska

Velké hry v malých krabičkách
DummyBear

Kontakty
Alena od Konipáska
Po-pá, 8-16 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz